Кадър България Он ЕърМного хора излязоха на улицата, за да изразят

...
Кадър България Он ЕърМного хора излязоха на улицата, за да изразят
Коментари Харесай

Десетки се събраха пред МС в защита на мечката от Белица

Кадър " България Он Еър "

Много хора излязоха на улицата, с цел да изразят противоречие с това, което властта възнамерява против мечката, която атакува жена край Белица. Недоволство след разрешението за отстрел на мечката от Белица, която атакува жена в региона.  Пред Министерски съвет са се събрали в отбрана на животното.  Притеснението им е, че законът отваря порти за порочни практики.

" По този метод, издавайки позволение, министерството дава възможност да се правят произволи с мечките в региона. В случая не става въпрос за нападателна мечка, а човек отива в нейното местообитания и тя реагира ", заявиха протестиращи пред Bulgaria ON AIR.

Според Явор Гечев от фондация " Четири лапи " това се прави в полза на локален бизнес.

" Отваря се врата в закона за острел на предпазен тип при най- дребен случай. Това животно ще " опере пешкира ", с цел да угоди на някой локален бизнес.  Тук приказваме за всеобщо нахлуване в планината и заличаване на природата. Министерството издава позволение,което нарушава своите му правила. Надявам  се да има инспекция и на този бизнес там ", безапелационен е Гечев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР